Yalancı profiterol milföy tarifini daha önce denemiş biri olarak, bu tarifin gerçekten pratik olduğunu söyleyebilirim. Özellikle milföy hamuru kullanarak zaman kazanmak harika bir fikir. Hamurun pişirilmesi aşaması çok önemli; altın rengi alana kadar fırında tutmak gerekiyor. Kremayı hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, sürekli karıştırmak. Soğuduktan sonra çırpılmış krema ile birleştirmek, kremanın hafifliğini artırıyor. Çikolata sosunu benmari usulü eritmek de bambaşka bir lezzet katıyor. Sunumda taze nane yaprakları kullanmak ve yanında dondurma ile servis etmek, yemeye doyamayacağınız bir tat oluşturuyor. Bu tarif, özel günler için gerçekten harika bir seçenek. Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim!
Yalancı profiterol milföy tarifini daha önce denemiş biri olarak, bu tarifin gerçekten pratik olduğunu söyleyebilirim. Özellikle milföy hamuru kullanarak zaman kazanmak harika bir fikir. Hamurun pişirilmesi aşaması çok önemli; altın rengi alana kadar fırında tutmak gerekiyor. Kremayı hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, sürekli karıştırmak. Soğuduktan sonra çırpılmış krema ile birleştirmek, kremanın hafifliğini artırıyor. Çikolata sosunu benmari usulü eritmek de bambaşka bir lezzet katıyor. Sunumda taze nane yaprakları kullanmak ve yanında dondurma ile servis etmek, yemeye doyamayacağınız bir tat oluşturuyor. Bu tarif, özel günler için gerçekten harika bir seçenek. Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim!
Cevap yaz