Tavada milföy hamuru hazırlamanın bu kadar pratik olduğunu bilmiyordum. Özellikle fırınım yoksa bu yöntem harika bir alternatif gibi görünüyor. İçi için önerilen peynir, sebze ve kıyma gibi malzemeler de çok iştah açıcı. Sizce hangi iç harcı en lezzetli olur? Ayrıca, pişirme süresi hakkında herhangi bir öneriniz var mı? Tavada milföyü pişirirken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Tavada milföy hamuru hazırlamanın bu kadar pratik olduğunu bilmiyordum. Özellikle fırınım yoksa bu yöntem harika bir alternatif gibi görünüyor. İçi için önerilen peynir, sebze ve kıyma gibi malzemeler de çok iştah açıcı. Sizce hangi iç harcı en lezzetli olur? Ayrıca, pişirme süresi hakkında herhangi bir öneriniz var mı? Tavada milföyü pişirirken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Cevap yaz