Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Şekilli milföy böreği yapmak için malzemelerinizi hazırladıktan sonra, hamurunuzu nasıl şekillendireceğiniz konusunda herhangi bir ipucunuz var mı? Özellikle hamur kenarlarını çatal ile şekillendirmeyi düşündüğümde, bu aşamada dikkat edilmesi gerekenler neler? Ayrıca, farklı iç harç alternatifleri ile denemeler yapmak çok eğlenceli olabilir; sizce en lezzetli olanı hangisi?
Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Şekilli milföy böreği yapmak için malzemelerinizi hazırladıktan sonra, hamurunuzu nasıl şekillendireceğiniz konusunda herhangi bir ipucunuz var mı? Özellikle hamur kenarlarını çatal ile şekillendirmeyi düşündüğümde, bu aşamada dikkat edilmesi gerekenler neler? Ayrıca, farklı iç harç alternatifleri ile denemeler yapmak çok eğlenceli olabilir; sizce en lezzetli olanı hangisi?
Cevap yaz