Patlıcanlı milföy böreği tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum! Patlıcanın acılığını gidermek için tuzlu suda bekletmek gerçekten faydalı bir yöntem. Peki, dondurulmuş milföy hamuru kullanarak bu böreği hazırladığınızda, pişirme süresi değişiyor mu? Ayrıca, iç harcında farklı sebzeler kullanmanın tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Bu tarifte önerilen yoğurt veya domates sosuyla nasıl bir uyum sağlıyor?
Patlıcanlı milföy böreği tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum! Patlıcanın acılığını gidermek için tuzlu suda bekletmek gerçekten faydalı bir yöntem. Peki, dondurulmuş milföy hamuru kullanarak bu böreği hazırladığınızda, pişirme süresi değişiyor mu? Ayrıca, iç harcında farklı sebzeler kullanmanın tadı nasıl etkilediğini merak ediyorum. Bu tarifte önerilen yoğurt veya domates sosuyla nasıl bir uyum sağlıyor?
Cevap yaz