Patatesli milföy börek tarifini denemek için can atıyorum! Malzemelerin basitliği ve yapım aşamalarının pratikliği gerçekten cezbetti beni. Patatesleri haşlayıp ezmekle başlamak ve sonra sos için soğanları kavurmak, lezzet konusunda hemen heyecanlandırıyor. Özellikle milföy hamurunu önceden buzdolabında bekletmenin önemini vurgulaman çok faydalı. Son aşamada böreklerin üstüne yumurta sarısı sürmek, onlara o güzel altın rengini kazandırıyor. Yanında yoğurt ya da ayran ile sunmak harika bir fikir! Kesinlikle bu tarife hemen göz atıp deneyeceğim, umarım senin dediğin kadar lezzetli olur. Afiyetle yiyelim!
Patatesli milföy börek tarifini denemek için can atıyorum! Malzemelerin basitliği ve yapım aşamalarının pratikliği gerçekten cezbetti beni. Patatesleri haşlayıp ezmekle başlamak ve sonra sos için soğanları kavurmak, lezzet konusunda hemen heyecanlandırıyor. Özellikle milföy hamurunu önceden buzdolabında bekletmenin önemini vurgulaman çok faydalı. Son aşamada böreklerin üstüne yumurta sarısı sürmek, onlara o güzel altın rengini kazandırıyor. Yanında yoğurt ya da ayran ile sunmak harika bir fikir! Kesinlikle bu tarife hemen göz atıp deneyeceğim, umarım senin dediğin kadar lezzetli olur. Afiyetle yiyelim!
Cevap yaz