Patatesli kıymalı milföy börek yaparken, malzemelerin tazeliği ve pişirme sırasındaki dikkat önemli. Özellikle soğanı kavururken dikkatli olmak gerek, çünkü bu adım lezzeti belirliyor. Patatesleri eklediğinizde yumuşayıncaya kadar pişirmek de önemli; aksi takdirde iç harcınızda sert parçalar kalabilir. Ayrıca milföy hamurunu kullanmadan önce oda sıcaklığında bekletmek, hamurun açılmasını kolaylaştırıyor. Kendi baharatlarınızı ekleyerek lezzeti daha da zenginleştirmek mümkün. Sizce de farklı sebzeler ekleyerek tarifte yaratıcılığınızı göstermek harika bir fikir değil mi?
Patatesli kıymalı milföy börek yaparken, malzemelerin tazeliği ve pişirme sırasındaki dikkat önemli. Özellikle soğanı kavururken dikkatli olmak gerek, çünkü bu adım lezzeti belirliyor. Patatesleri eklediğinizde yumuşayıncaya kadar pişirmek de önemli; aksi takdirde iç harcınızda sert parçalar kalabilir. Ayrıca milföy hamurunu kullanmadan önce oda sıcaklığında bekletmek, hamurun açılmasını kolaylaştırıyor. Kendi baharatlarınızı ekleyerek lezzeti daha da zenginleştirmek mümkün. Sizce de farklı sebzeler ekleyerek tarifte yaratıcılığınızı göstermek harika bir fikir değil mi?
Cevap yaz