Milföylü elma tatlısını yapmayı düşündüğümde, tarifteki adımların ne kadar pratik olduğunu görmek beni heyecanlandırıyor. Özellikle milföy hamurunun kullanımı, tatlının hazırlanma süresini kısaltacak gibi görünüyor. Elmaların tarçınla karıştırılması, onlara harika bir lezzet katacak gibi. Sizce ceviz eklemek tatlının tadını daha da zenginleştirir mi? Ayrıca, pudra şekerinin üzerine serpilmesi, tatlının sunumunu daha da güzelleştirecektir. Fırından çıktığında altın rengini alması gerçekten göz alıcı bir görüntü oluşturur. Sizce vanilyalı dondurma ile sunmak bu tatlıyı daha da çekici hale getirir mi?
Milföylü elma tatlısını yapmayı düşündüğümde, tarifteki adımların ne kadar pratik olduğunu görmek beni heyecanlandırıyor. Özellikle milföy hamurunun kullanımı, tatlının hazırlanma süresini kısaltacak gibi görünüyor. Elmaların tarçınla karıştırılması, onlara harika bir lezzet katacak gibi. Sizce ceviz eklemek tatlının tadını daha da zenginleştirir mi? Ayrıca, pudra şekerinin üzerine serpilmesi, tatlının sunumunu daha da güzelleştirecektir. Fırından çıktığında altın rengini alması gerçekten göz alıcı bir görüntü oluşturur. Sizce vanilyalı dondurma ile sunmak bu tatlıyı daha da çekici hale getirir mi?
Cevap yaz