Milföylü börek yapma sürecini okuyunca gerçekten çok pratik görünüyor. Özellikle hazırlık aşamalarını adım adım vermiş olmanız, benim gibi acemiler için büyük bir avantaj. Malzemelerin de oldukça basit ve ulaşılabilir olması, bu tarifi denemek için bir sebep daha. Beyaz peynir ve maydanoz kombinasyonu her zaman harika bir tat yaratıyor. Peki, bu böreği yaparken başka hangi iç malzemeleri deneyebilirim? Özellikle sebzeli ya da etli alternatifler nasıl olur, merak ediyorum. Fırında pişirme süresi ve sıcaklık da oldukça önemli, bu konuda dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Milföylü börek yapma sürecini okuyunca gerçekten çok pratik görünüyor. Özellikle hazırlık aşamalarını adım adım vermiş olmanız, benim gibi acemiler için büyük bir avantaj. Malzemelerin de oldukça basit ve ulaşılabilir olması, bu tarifi denemek için bir sebep daha. Beyaz peynir ve maydanoz kombinasyonu her zaman harika bir tat yaratıyor. Peki, bu böreği yaparken başka hangi iç malzemeleri deneyebilirim? Özellikle sebzeli ya da etli alternatifler nasıl olur, merak ediyorum. Fırında pişirme süresi ve sıcaklık da oldukça önemli, bu konuda dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Cevap yaz