Milfölülü Arnavut böreği tarifini okuduktan sonra, gerçekten de yapmanın oldukça kolay olduğunu düşünüyorum. Kıyma yerine sebze kullanmak ya da farklı baharatlar eklemek, kişisel zevklerimize göre harcı zenginleştirmek için harika bir fikir. Ayrıca, dondurulabilir olması da pratik bir avantaj sağlıyor. Bu tarifi denedikten sonra, misafirlerime sunmak için farklı iç malzemeleri ile denemek istiyorum. Sıcak servis edilmesi gerektiği bilgisi de, lezzetini daha da artıracağını düşünüyorum. Sizce en çok hangi iç malzemesi ile deneyimlemek keyifli olur?
Milfölülü Arnavut böreği tarifini okuduktan sonra, gerçekten de yapmanın oldukça kolay olduğunu düşünüyorum. Kıyma yerine sebze kullanmak ya da farklı baharatlar eklemek, kişisel zevklerimize göre harcı zenginleştirmek için harika bir fikir. Ayrıca, dondurulabilir olması da pratik bir avantaj sağlıyor. Bu tarifi denedikten sonra, misafirlerime sunmak için farklı iç malzemeleri ile denemek istiyorum. Sıcak servis edilmesi gerektiği bilgisi de, lezzetini daha da artıracağını düşünüyorum. Sizce en çok hangi iç malzemesi ile deneyimlemek keyifli olur?
Cevap yaz