Bu milföyden pratik tava böreği tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle milföy hamurunun pratikliği ve hızlı hazırlanabilmesi beni cezbediyor. İç harcında beyaz peynir kullanarak lezzetini artırmayı düşünüyorum. Maydanoz eklemeyi de pek severim, bir şeyler katabilir. Sizce bu böreklerde farklı iç malzemeleri denemek ne kadar önemli? Ayrıca, fırında pişirmenin daha hafif bir seçenek olduğunu belirtmişsiniz, bunun tadı nasıl oluyor? Kızartma yaparken dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı?
Bu milföyden pratik tava böreği tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle milföy hamurunun pratikliği ve hızlı hazırlanabilmesi beni cezbediyor. İç harcında beyaz peynir kullanarak lezzetini artırmayı düşünüyorum. Maydanoz eklemeyi de pek severim, bir şeyler katabilir. Sizce bu böreklerde farklı iç malzemeleri denemek ne kadar önemli? Ayrıca, fırında pişirmenin daha hafif bir seçenek olduğunu belirtmişsiniz, bunun tadı nasıl oluyor? Kızartma yaparken dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı?
Cevap yaz