Bu pratik baklava tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor! Milföy hamuruyla yapılan baklava, geleneksel yöntemlere göre daha az zaman alıyor gibi. Hamurların katmanlanması ve iç harcın eklenmesi aşamaları oldukça basit. Ceviz yerine fındık veya antep fıstığı kullanma seçeneği de harika! Peki, şerbetin soğuk baklavaya dökülmesi sonrası bekletme süresi ne kadar olmalı? Ayrıca, baklavanın çıtırlığını artırmak için nişasta ekleme fikri oldukça ilgi çekici. Bu tarife ek olarak, acaba başka hangi malzemelerle denemeler yapabiliriz?
Bu pratik baklava tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor! Milföy hamuruyla yapılan baklava, geleneksel yöntemlere göre daha az zaman alıyor gibi. Hamurların katmanlanması ve iç harcın eklenmesi aşamaları oldukça basit. Ceviz yerine fındık veya antep fıstığı kullanma seçeneği de harika! Peki, şerbetin soğuk baklavaya dökülmesi sonrası bekletme süresi ne kadar olmalı? Ayrıca, baklavanın çıtırlığını artırmak için nişasta ekleme fikri oldukça ilgi çekici. Bu tarife ek olarak, acaba başka hangi malzemelerle denemeler yapabiliriz?
Cevap yaz