Milföy hamuruyla katmer tatlısı yapmayı denemek harika bir fikir! Bu tarif gerçekten pratik görünüyor. Özellikle milföy hamurunun kullanımının kolaylığı ve cevizli iç harcının zenginliği dikkatimi çekti. Hamurların yumuşak olmasının önemli olduğunu belirtmişsiniz, peki bu aşamada en çok hangi malzemeye dikkat etmeliyiz? Ayrıca, şerbetin miktarını ayarlarken hangi noktaları göz önünde bulundurmalıyız? Dondurma veya kaymakla servis etme önerisi de çok güzel, daha önce denemediğim bir kombinasyon. Bu tatlının çıtırlığını artırmak için dondurucuya koyma fikri de oldukça ilginç, bunu denemeyi kesinlikle düşünüyorum!
Milföy hamuruyla katmer tatlısı yapmayı denemek harika bir fikir! Bu tarif gerçekten pratik görünüyor. Özellikle milföy hamurunun kullanımının kolaylığı ve cevizli iç harcının zenginliği dikkatimi çekti. Hamurların yumuşak olmasının önemli olduğunu belirtmişsiniz, peki bu aşamada en çok hangi malzemeye dikkat etmeliyiz? Ayrıca, şerbetin miktarını ayarlarken hangi noktaları göz önünde bulundurmalıyız? Dondurma veya kaymakla servis etme önerisi de çok güzel, daha önce denemediğim bir kombinasyon. Bu tatlının çıtırlığını artırmak için dondurucuya koyma fikri de oldukça ilginç, bunu denemeyi kesinlikle düşünüyorum!
Cevap yaz