Milföy hamuruyla gözleme yapmayı düşündüğünüzde, hamurun çözülmesi için buzdolabından çıkartılması gerektiğini öğrenmek güzel bir detay. Peki, gözleme hazırlarken kullanmayı planladığınız iç harç için farklı peynir veya sebze kombinasyonları denemeyi düşündünüz mü? Ayrıca, fırında pişirme seçeneği ile daha sağlıklı bir alternatif sunulması da ilginç. Sizce, hangi iç harçlar en çok tercih edilir?
Milföy hamuruyla gözleme yapmayı düşündüğünüzde, hamurun çözülmesi için buzdolabından çıkartılması gerektiğini öğrenmek güzel bir detay. Peki, gözleme hazırlarken kullanmayı planladığınız iç harç için farklı peynir veya sebze kombinasyonları denemeyi düşündünüz mü? Ayrıca, fırında pişirme seçeneği ile daha sağlıklı bir alternatif sunulması da ilginç. Sizce, hangi iç harçlar en çok tercih edilir?
Cevap yaz