Milföy hamuruyla yapılan tarifler gerçekten çok pratik ve lezzetli. Özellikle milföy böreği iç harcı olarak peynir, kıyma ya da ıspanak kullanılması harika bir fikir. Peki, milföy hamurunun kabarması için fırının önceden ısıtılması gerektiğini biliyor muydunuz? Ayrıca, hamurun her açılışında un kullanmanın önemi de göz ardı edilemez. Sizce, bu ipuçları ile deneyimlerinizi artırabilir misiniz?
Milföy hamuruyla yapılan tarifler gerçekten çok pratik ve lezzetli. Özellikle milföy böreği iç harcı olarak peynir, kıyma ya da ıspanak kullanılması harika bir fikir. Peki, milföy hamurunun kabarması için fırının önceden ısıtılması gerektiğini biliyor muydunuz? Ayrıca, hamurun her açılışında un kullanmanın önemi de göz ardı edilemez. Sizce, bu ipuçları ile deneyimlerinizi artırabilir misiniz?
Cevap yaz