Milföy hamuruyla börek yapımını denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle iç harcının beyaz peynir ve maydanozla zenginleştirilmesi fikri çok hoşuma gitti. Peki, milföy hamurunu kullanırken, hamurun çözülmesi için ne kadar beklemek gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, pişirme süresinin tam olarak 20-25 dakika olması yeterli mi, yoksa fırından fırına değişiklik gösterebilir mi? Bu tarifle ilgili daha fazla ipucu verebilir misiniz?
Milföy hamuruyla börek yapımını denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle iç harcının beyaz peynir ve maydanozla zenginleştirilmesi fikri çok hoşuma gitti. Peki, milföy hamurunu kullanırken, hamurun çözülmesi için ne kadar beklemek gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, pişirme süresinin tam olarak 20-25 dakika olması yeterli mi, yoksa fırından fırına değişiklik gösterebilir mi? Bu tarifle ilgili daha fazla ipucu verebilir misiniz?
Cevap yaz