Milföy hamurunun pişme süresinin 15-25 dakika arasında değiştiğini öğrenince, benim için en uygun süreyi bulmak adına ne yapmalıyım? Özellikle fırın sıcaklığı ve hamurun kalınlığı gibi faktörlerin bu süreyi nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, milföy hamurunu daha çıtır hale getirmek için uygulayabileceğim püf noktaları var mı?
Milföy hamurunun pişme süresinin 15-25 dakika arasında değiştiğini öğrenince, benim için en uygun süreyi bulmak adına ne yapmalıyım? Özellikle fırın sıcaklığı ve hamurun kalınlığı gibi faktörlerin bu süreyi nasıl etkilediğini merak ediyorum. Ayrıca, milföy hamurunu daha çıtır hale getirmek için uygulayabileceğim püf noktaları var mı?
Cevap yaz