Milföy hamurunun içinde yer alan malzemelerin doğru oranları ve kalitesi gerçekten çok önemli. Un, su, tuz ve yağ gibi temel bileşenlerin yanı sıra, ek malzemelerin de lezzeti artırmada büyük rol oynadığını düşünüyorum. Özellikle tereyağı kullanımı, hamurun zenginliğini ve aroma derinliğini etkiliyor. Sizce de milföy hamurunun hazırlanması sırasında dikkat edilmesi gereken en kritik adımlar hangileri? Ayrıca, ek malzemelerden hangilerini tercih ediyorsunuz?
Milföy hamurunun içinde yer alan malzemelerin doğru oranları ve kalitesi gerçekten çok önemli. Un, su, tuz ve yağ gibi temel bileşenlerin yanı sıra, ek malzemelerin de lezzeti artırmada büyük rol oynadığını düşünüyorum. Özellikle tereyağı kullanımı, hamurun zenginliğini ve aroma derinliğini etkiliyor. Sizce de milföy hamurunun hazırlanması sırasında dikkat edilmesi gereken en kritik adımlar hangileri? Ayrıca, ek malzemelerden hangilerini tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz