Milföy hamurunu açarak börek yapmanın bu kadar pratik ve lezzetli olabileceğini hiç düşünmemiştim! Özellikle kat kat yapısı sayesinde çıtır çıtır bir doku elde edebilmek çok cazip. Buzdolabından çıkardıktan sonra biraz bekletmek gerektiğini öğrenmek de iyi oldu. Peki, iç harcı olarak peynir ve maydanoz kullanmak harika bir fikir, başka hangi iç harçları önerirsiniz? Ayrıca, börekleri pişirirken dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı?
Milföy hamurunu açarak börek yapmanın bu kadar pratik ve lezzetli olabileceğini hiç düşünmemiştim! Özellikle kat kat yapısı sayesinde çıtır çıtır bir doku elde edebilmek çok cazip. Buzdolabından çıkardıktan sonra biraz bekletmek gerektiğini öğrenmek de iyi oldu. Peki, iç harcı olarak peynir ve maydanoz kullanmak harika bir fikir, başka hangi iç harçları önerirsiniz? Ayrıca, börekleri pişirirken dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı?
Cevap yaz