Milföy hamurundan kızartma yaparken en çok hangi dolgu malzemelerini tercih ettiniz? Peynir ve maydanoz karışımının tadı harika olmalı, peki ya zeytin ezmesiyle yaptığınızda nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor? Ayrıca, kızartma işlemi sırasında yağın yeterince ısındığından emin olmak gerçekten önemli mi? Soğuk yağ kullanınca nasıl bir sonuç aldınız? Kızartma yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları arasında hangi maddeler sizin için daha kritik?
Milföy hamurundan kızartma yaparken en çok hangi dolgu malzemelerini tercih ettiniz? Peynir ve maydanoz karışımının tadı harika olmalı, peki ya zeytin ezmesiyle yaptığınızda nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor? Ayrıca, kızartma işlemi sırasında yağın yeterince ısındığından emin olmak gerçekten önemli mi? Soğuk yağ kullanınca nasıl bir sonuç aldınız? Kızartma yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları arasında hangi maddeler sizin için daha kritik?
Cevap yaz