Milföy hamurundan kıymalı börek yapma sürecini okurken, özellikle kıymanın kavrulma aşamasında soğanların pembeleşene kadar pişirilmesi gerektiğini belirtmeniz dikkatimi çekti. Acaba soğanları kavururken başka hangi baharatları kullanmayı tercih ediyorsunuz? Ayrıca, milföy hamurunu açarken unlu yüzey kullanmanın önemini vurgulamanız oldukça yerinde. Peki, bu tarifteki gibi pratik bir hamur kullanmak yerine kendi hamurunuzu yapmayı denediniz mi? Kendi yaptığınız hamurla tarifin tadı ne kadar farklı oluyor?
Milföy hamurundan kıymalı börek yapma sürecini okurken, özellikle kıymanın kavrulma aşamasında soğanların pembeleşene kadar pişirilmesi gerektiğini belirtmeniz dikkatimi çekti. Acaba soğanları kavururken başka hangi baharatları kullanmayı tercih ediyorsunuz? Ayrıca, milföy hamurunu açarken unlu yüzey kullanmanın önemini vurgulamanız oldukça yerinde. Peki, bu tarifteki gibi pratik bir hamur kullanmak yerine kendi hamurunuzu yapmayı denediniz mi? Kendi yaptığınız hamurla tarifin tadı ne kadar farklı oluyor?
Cevap yaz