Milföy hamurundan çıtır çubuk yapmak gerçekten pratik bir yöntem. Özellikle misafirler için hazırlanması kolay ve lezzetli bir atıştırmalık. Hamurun yumuşaması için bekletilmesi gerektiği kısmı çok önemli çünkü ince açıldığında daha çıtır bir sonuç elde ediliyor. Özellikle üzerine sürülen yumurta sarısı ve serpilmiş susam ya da çörek otu, çubukların hem görünümünü hem de lezzetini arttırıyor. Ayrıca, iç harcına eklenebilecek peynir gibi malzemelerle zenginleştirmek de oldukça yaratıcı bir fikir. Fırından çıktıktan sonra sıcak servis edilmesi gerektiği bilgisi de harika, çünkü sıcak çubuklar gerçekten daha lezzetli oluyor. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Milföy hamurundan çıtır çubuk yapmak gerçekten pratik bir yöntem. Özellikle misafirler için hazırlanması kolay ve lezzetli bir atıştırmalık. Hamurun yumuşaması için bekletilmesi gerektiği kısmı çok önemli çünkü ince açıldığında daha çıtır bir sonuç elde ediliyor. Özellikle üzerine sürülen yumurta sarısı ve serpilmiş susam ya da çörek otu, çubukların hem görünümünü hem de lezzetini arttırıyor. Ayrıca, iç harcına eklenebilecek peynir gibi malzemelerle zenginleştirmek de oldukça yaratıcı bir fikir. Fırından çıktıktan sonra sıcak servis edilmesi gerektiği bilgisi de harika, çünkü sıcak çubuklar gerçekten daha lezzetli oluyor. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz