Milföy hamuruna yumurta sürmenin gerçekten bu kadar önemli olduğunu düşünüyor musun? Özellikle pişirme sırasında elde edilen altın rengi ve çıtırlığın, yemeğin genel sunumunu ne kadar etkilediğini göz önünde bulundurduğumuzda, bu işlem neden bu kadar kritik hale geliyor? Ayrıca, yumurta kullanmak istemeyenler için alternatiflerin varlığı da ilginç; bu noktada hangi alternatiflerin en çok işe yaradığını merak ediyorum. Senin bu konuda deneyimlerin neler?
Milföy hamuruna yumurta sürmenin gerçekten bu kadar önemli olduğunu düşünüyor musun? Özellikle pişirme sırasında elde edilen altın rengi ve çıtırlığın, yemeğin genel sunumunu ne kadar etkilediğini göz önünde bulundurduğumuzda, bu işlem neden bu kadar kritik hale geliyor? Ayrıca, yumurta kullanmak istemeyenler için alternatiflerin varlığı da ilginç; bu noktada hangi alternatiflerin en çok işe yaradığını merak ediyorum. Senin bu konuda deneyimlerin neler?
Cevap yaz