Milföy hamuruyla ilgili yazdıklarınızı okuduktan sonra aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, milföy hamurunu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Katlama işlemi sırasında hamurun katmanlarını korumak gerçekten zor mu? Ayrıca, ilk denemenizde başarılı olamadıysanız, ne tür sorunlar yaşadınız? Hazır milföy hamuru kullanmanın avantajlarıyla evde yapmanın keyfi arasında nasıl bir tercih yapıyorsunuz? Farklı tariflerde denediğiniz en ilginç malzemeler nelerdi? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Milföy hamuruyla ilgili yazdıklarınızı okuduktan sonra aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, milföy hamurunu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Katlama işlemi sırasında hamurun katmanlarını korumak gerçekten zor mu? Ayrıca, ilk denemenizde başarılı olamadıysanız, ne tür sorunlar yaşadınız? Hazır milföy hamuru kullanmanın avantajlarıyla evde yapmanın keyfi arasında nasıl bir tercih yapıyorsunuz? Farklı tariflerde denediğiniz en ilginç malzemeler nelerdi? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz