Milföy böreği yaparken iç harcı olarak hangi malzemeleri kullanmayı tercih edersiniz? Peynir, ıspanak ya da kıymalı harç gibi seçenekler arasında hangisi sizin damak zevkinize daha yakın? Ayrıca, milföy hamurunu evde yapmayı mı yoksa hazır almak mı daha pratik geliyor? Altın rengi ve çıtır çıtır bir doku için yağlandırma aşamasında hangi yağı tercih edersiniz?
Milföy böreği yaparken iç harcı olarak hangi malzemeleri kullanmayı tercih edersiniz? Peynir, ıspanak ya da kıymalı harç gibi seçenekler arasında hangisi sizin damak zevkinize daha yakın? Ayrıca, milföy hamurunu evde yapmayı mı yoksa hazır almak mı daha pratik geliyor? Altın rengi ve çıtır çıtır bir doku için yağlandırma aşamasında hangi yağı tercih edersiniz?
Cevap yaz