Mikrodalgada milföy pişirmek oldukça pratik bir yöntem gibi görünüyor. Özellikle hızlı pişirme süresi ve enerji tasarrufu sağladığı için tercih edilebilir. Peki, milföy hamurunu pişirirken iç harcını nasıl belirliyorsunuz? Herkesin damak zevki farklı olduğu için, farklı malzemelerle denemek ilginç olabilir. Ayrıca, mikrodalgadan sonra fırında veya tost makinesinde bekletmek, milföylerin çıtırlığını artırmak için gerçekten etkili bir yöntem mi? Sizce bu tarifte denemek için en ilginç iç harç hangisi olurdu?
Mikrodalgada milföy pişirmek oldukça pratik bir yöntem gibi görünüyor. Özellikle hızlı pişirme süresi ve enerji tasarrufu sağladığı için tercih edilebilir. Peki, milföy hamurunu pişirirken iç harcını nasıl belirliyorsunuz? Herkesin damak zevki farklı olduğu için, farklı malzemelerle denemek ilginç olabilir. Ayrıca, mikrodalgadan sonra fırında veya tost makinesinde bekletmek, milföylerin çıtırlığını artırmak için gerçekten etkili bir yöntem mi? Sizce bu tarifte denemek için en ilginç iç harç hangisi olurdu?
Cevap yaz