Mikrodalga fırında milföy hamuru pişirmenin avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğümde, gerçekten de hızlı bir çözüm sunduğunu kabul ediyorum. Ancak, elde edilen sonucun geleneksel fırın yöntemine göre farklılık göstereceğini bilmek de önemli. Özellikle tarifte bahsedilen pişirme süresine dikkat etmek gerekiyor. Sizce, mikrodalgada pişirilen milföy hamurunun gevrekliğini artırmanın bir yolu var mı? Belki de bu konuda denemeler yaparak en iyi sonucu bulabiliriz. Ayrıca, hamurun üzerine sürülen yağ veya yumurta sarısının etkisini merak ediyorum; bu gerçekten lezzeti artırıyor mu?
Mikrodalga fırında milföy hamuru pişirmenin avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğümde, gerçekten de hızlı bir çözüm sunduğunu kabul ediyorum. Ancak, elde edilen sonucun geleneksel fırın yöntemine göre farklılık göstereceğini bilmek de önemli. Özellikle tarifte bahsedilen pişirme süresine dikkat etmek gerekiyor. Sizce, mikrodalgada pişirilen milföy hamurunun gevrekliğini artırmanın bir yolu var mı? Belki de bu konuda denemeler yaparak en iyi sonucu bulabiliriz. Ayrıca, hamurun üzerine sürülen yağ veya yumurta sarısının etkisini merak ediyorum; bu gerçekten lezzeti artırıyor mu?
Cevap yaz