Kıymalı milföy hamurundan yapılabilecek tarifler gerçekten harika görünüyor! Özellikle kıymalı milföy böreği tarifini denemek istiyorum. Soğanı pembeleşene kadar kavurmak ve ardından kıymayı eklemek muhteşem bir başlangıç gibi. Acaba bu böreği yaparken farklı baharatlar eklemek, lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, milföy hamurunu kullanmadan önce buzdolabında çözülmesi gerektiği bilgisi çok faydalı. Kıymalı milföy pide de oldukça cazip görünüyor. İç harcı için hangi sebzeleri eklemeyi önerirsiniz? Bu tarifleri denedikten sonra, sonuçları paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Kıymalı milföy hamurundan yapılabilecek tarifler gerçekten harika görünüyor! Özellikle kıymalı milföy böreği tarifini denemek istiyorum. Soğanı pembeleşene kadar kavurmak ve ardından kıymayı eklemek muhteşem bir başlangıç gibi. Acaba bu böreği yaparken farklı baharatlar eklemek, lezzetini nasıl etkiler? Ayrıca, milföy hamurunu kullanmadan önce buzdolabında çözülmesi gerektiği bilgisi çok faydalı. Kıymalı milföy pide de oldukça cazip görünüyor. İç harcı için hangi sebzeleri eklemeyi önerirsiniz? Bu tarifleri denedikten sonra, sonuçları paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz