Kaşarlı milföy gözleme tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Özellikle iç harcının baharatlarla zenginleştirilmesi fikri çok hoşuma gitti. Sizce bu gözlemenin yanında hangi sos daha iyi gider? Yoğurt mu, yoksa acılı sos mu? Ayrıca milföy hamurunu evde yapmak daha mı zor, yoksa hazırını almak pratik mi? Deneyimlerinizi merak ediyorum!
Kaşarlı milföy gözleme tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Özellikle iç harcının baharatlarla zenginleştirilmesi fikri çok hoşuma gitti. Sizce bu gözlemenin yanında hangi sos daha iyi gider? Yoğurt mu, yoksa acılı sos mu? Ayrıca milföy hamurunu evde yapmak daha mı zor, yoksa hazırını almak pratik mi? Deneyimlerinizi merak ediyorum!
Cevap yaz