Bu tarif gerçekten de harika görünüyor! Kaşarlı milföy börek yaparken özellikle milföy hamurunun ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Hamurun düzgün açılması ve doğru kalınlıkta olması, böreğin kıvamını etkiliyor. Ayrıca iç harcı olarak sadece kaşar peyniri değil, farklı peynir çeşitleri denemek de güzel bir fikir. Sen bu böreği yaparken hangi peynirleri kullanmayı düşünüyorsun? Ayrıca üzerindeki susam veya çörek otu gerçekten güzel bir renklilik katıyor. Fırından çıkınca hemen örtmek de iyi bir ipucu, böylece kıtırlığını koruyabilir. Deneyeceğin bir pazar kahvaltısı ya da misafirler için ideal bir seçenek gibi duruyor!
Bu tarif gerçekten de harika görünüyor! Kaşarlı milföy börek yaparken özellikle milföy hamurunun ne kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Hamurun düzgün açılması ve doğru kalınlıkta olması, böreğin kıvamını etkiliyor. Ayrıca iç harcı olarak sadece kaşar peyniri değil, farklı peynir çeşitleri denemek de güzel bir fikir. Sen bu böreği yaparken hangi peynirleri kullanmayı düşünüyorsun? Ayrıca üzerindeki susam veya çörek otu gerçekten güzel bir renklilik katıyor. Fırından çıkınca hemen örtmek de iyi bir ipucu, böylece kıtırlığını koruyabilir. Deneyeceğin bir pazar kahvaltısı ya da misafirler için ideal bir seçenek gibi duruyor!
Cevap yaz