Milföy hamurunu fırın kullanmadan yapmak gerçekten pratik bir çözüm. Yöntemlerinizi denediniz mi? Tava yöntemini kullanmayı düşündüm ama hamurun çıtır çıtır olması için dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Ayrıca, ayran yöntemi de ilginç görünüyor. Hamurun yumuşak kalmasına yardımcı oluyormuş. Sizce hangi yöntem daha başarılı olur? Hamurun katmanlı yapısını korumak için en çok hangi aşamalara dikkat etmemiz gerekiyor?
Milföy hamurunu fırın kullanmadan yapmak gerçekten pratik bir çözüm. Yöntemlerinizi denediniz mi? Tava yöntemini kullanmayı düşündüm ama hamurun çıtır çıtır olması için dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Ayrıca, ayran yöntemi de ilginç görünüyor. Hamurun yumuşak kalmasına yardımcı oluyormuş. Sizce hangi yöntem daha başarılı olur? Hamurun katmanlı yapısını korumak için en çok hangi aşamalara dikkat etmemiz gerekiyor?
Cevap yaz