Evde milföy hamuru yaparken kullandığınız malzemelerin etkilerini merak ettim. Özellikle unun kalitesi ve su miktarının hamurun kıvamına nasıl etki ettiğini denediğiniz tariflerde gözlemleyebildiniz mi? Tuzun hamurun elastikiyetini artırdığına dair yorumlarınız var mı? Yağ seçiminiz, tereyağı mı margarin mi oldu? Hangisinin daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorsunuz? Ekstra malzemelerle denediğiniz farklı tarifler var mı? Yumurta veya süt eklemeleriyle aldığınız sonuçlar hakkında neler söyleyebilirsiniz?
Evde milföy hamuru yaparken kullandığınız malzemelerin etkilerini merak ettim. Özellikle unun kalitesi ve su miktarının hamurun kıvamına nasıl etki ettiğini denediğiniz tariflerde gözlemleyebildiniz mi? Tuzun hamurun elastikiyetini artırdığına dair yorumlarınız var mı? Yağ seçiminiz, tereyağı mı margarin mi oldu? Hangisinin daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorsunuz? Ekstra malzemelerle denediğiniz farklı tarifler var mı? Yumurta veya süt eklemeleriyle aldığınız sonuçlar hakkında neler söyleyebilirsiniz?
Cevap yaz