Milföy hamurunu çözmek için en iyi yöntem hangisi? Oda sıcaklığında çözmek mi yoksa buzdolabında bekletmek mi daha sağlıklı sonuçlar verir? Özellikle hamurun dokusunu korumak için hangi yöntemi tercih etmeliyim? Ayrıca, mikrodalga ile çözmenin hamurun lezzetini nasıl etkilediğini merak ediyorum. Eğer milföy hamurunu çözdükten sonra hemen kullanmazsam, buzdolabında ne kadar süre saklayabilirim?
Milföy hamurunu çözmek için en iyi yöntem hangisi? Oda sıcaklığında çözmek mi yoksa buzdolabında bekletmek mi daha sağlıklı sonuçlar verir? Özellikle hamurun dokusunu korumak için hangi yöntemi tercih etmeliyim? Ayrıca, mikrodalga ile çözmenin hamurun lezzetini nasıl etkilediğini merak ediyorum. Eğer milföy hamurunu çözdükten sonra hemen kullanmazsam, buzdolabında ne kadar süre saklayabilirim?
Cevap yaz