Milföy hamurunu airfryer'da pişirirken 190-200 derece arasında bir sıcaklık tercih ettiğinizi belirtiyorsunuz. Peki, bu sıcaklıkta pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı? Hamurun kalınlığına bağlı olarak süre değişiyor mu? Ayrıca, pişirme sırasında dikkat edilmesi gereken noktaların başında yumurta sarısı sürmek geliyor. Bu, gerçekten de hamurun rengini ve lezzetini artırıyor mu? Hamurların birbirine yapışmaması için yeterli boşluk bırakmanın ne kadar önemli olduğunu da vurgulamışsınız. Bu konulardaki deneyimlerinizi merak ediyorum.
Milföy hamurunu airfryer'da pişirirken 190-200 derece arasında bir sıcaklık tercih ettiğinizi belirtiyorsunuz. Peki, bu sıcaklıkta pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı? Hamurun kalınlığına bağlı olarak süre değişiyor mu? Ayrıca, pişirme sırasında dikkat edilmesi gereken noktaların başında yumurta sarısı sürmek geliyor. Bu, gerçekten de hamurun rengini ve lezzetini artırıyor mu? Hamurların birbirine yapışmaması için yeterli boşluk bırakmanın ne kadar önemli olduğunu da vurgulamışsınız. Bu konulardaki deneyimlerinizi merak ediyorum.
Cevap yaz